Le maketi toluene i le lalolagi atoa o loʻo aʻafia ai oloa faʻamaufaʻailoga silikoni i le lumanaʻi

NEW YORK, Fep. 15, 2023 /PRNewswire/ — O tagata autu i le maketi toluene e aofia ai le ExxonMobil Corporation, Sinopec, Royal Dutch Shell PLC, Reliance Industries, BASF SE, Valero Energy, BP Chemicals, China Petroleum, Mitsui Chemicals, Chevron Phillips.ma Nova Chemicals.
O le maketi toluene i le lalolagi atoa o le a tuputupu aʻe mai le US $ 29.24 piliona i le 2022 i le US $ 29.89 piliona i le 2023 i le aofaʻi o le tuputupu aʻe faʻaletausaga (CAGR) o le 2.2%.O le taua a Rusia-Ukrainian ua faʻaleagaina ai le tamaoaiga o le lalolagi i avanoa e toe faʻaleleia ai mai le faʻamaʻi COVID-19, a itiiti mai i se taimi puʻupuʻu.O le taua i le va o atunuu e lua ua iʻu ai i le tamaoaiga o le tele o atunuu, o le siʻitia o tau o oloa ma le faʻalavelaveina o sapalai sapalai, ma mafua ai le faʻatupulaia o oloa ma auaunaga ua aʻafia ai le tele o maketi i le lalolagi.O le maketi toluene e faʻamoemoe e tupu i le averesi o le 2.4% mai le US $ 32.81 piliona i le 2027.
O le maketi toluene e aofia ai le faatauina atu o toluene o loʻo faʻaaogaina i mea faʻapipiʻi, vali, vali manifinifi, vaitusi lolomi, paʻu, tannins paʻu ma faʻamaufaʻailoga silikoni.O le tau o lenei maketi o le tau o galuega muamua, o lona uiga o le tau o oloa na faʻatau atu e le tagata gaosi oloa poʻo le na faia oloa i isi faʻalapotopotoga (e aofia ai tagata gaosi oloa, faʻatau oloa, tufatufa ma faʻatau) pe tuusaʻo le lomiga mulimuli e tuʻuina atu e le tagata faʻatau.
O le Toluene o se vai e leai ni lanu, e mu e maua mai le ta koale po'o le suau'u, e fa'aaogaina i suauu va'alele ma isi suau'u maualuga-octane, vali, ma mea pāpā.
Asia-Pasefika o le a avea ma itulagi pito sili ona tele toluene maketi i 2022. O Sasaʻe Tutotonu o le lona lua pito sili ona tele itulagi i le toluene maketi.
O itulagi o loʻo aofia i le toluene maketi lipoti e aofia ai Asia Pasefika, Europa i Sisifo, Europa i Sasaʻe, Amerika i Matu, Amerika i Saute, Sasaʻe Tutotonu ma Aferika.
O ituaiga autu o toluene o benzene ma xylenes, solvents, gasoline additives, TDI (toluene diisocyanate), trinitrotoluene, benzoic acid ma benzaldehyde.O le Benzoic acid o se vaila'au tioata pa'epa'e C6H5COOH e mafai ona tupu fa'alenatura pe fa'apipi'iina.
E masani ona faʻaaogaina e avea ma meaʻai faʻasao, sui antifungal i vailaʻau, faʻasologa faʻasolosolo, ma isi. O le gaosiga o le gaosiga e aofia ai le faʻaleleia o auala, auala e suʻe ai, auala coke / koale ma auala styrene.
O faʻaoga eseese e aofia ai vailaʻau, vali, faʻafefiloi, mea fao, ma isi faʻaoga (TNT, vailaʻau faʻamaʻi, ma fetilaisa).O alamanuia fa'ai'u fa'aoga e aofia ai faufale, ta'avale, suau'u ma kesi, ma mea faigaluega a le fale.
O le faʻatupulaia o le manaʻoga mo mea manogi i totonu o le pisinisi o loʻo faʻateleina le tuputupu aʻe o le maketi toluene.O mea manogi o ituaiga o hydrocarbons e maua mai le suauu, e aofia ai elemene carbon ma hydrogen.
O le Toluene ose vaila'au manogi masani o lo'o fa'aaogaina i le alamanuia vaila'au e fai ma fa'ameamea, solvent, ma le fa'aopoopoga o le suau'u.Ina ia faʻafetaui le faʻatupulaia o manaʻoga, o loʻo faʻatupeina e pisinisi le faʻalauteleina o le gaosiga gafatia.
Mo se faʻataʻitaʻiga, ia Iuni 2020, na maua ai e le kamupani vailaʻau Peretania o Ineos le vaega o vailaʻau (pisinisi aromatics ma acetyls) a le kamupani suauʻu ma kesi a Peretania BP plc ma lona BP Cooper River petrochemical plant i Karolaina i Saute mo le $ 5 piliona ma isi fale.O lenei mea o le a faʻateleina ai le gaosiga o mea manogi e faʻafetaui ai manaʻoga maketi.
Ole suiga ole tau ole suau'u fa'atauva'a ose popolega tele ile maketi toluene ona o nisi vaega o le suau'u mama o lo'o fa'aaogaina e fai ma fafaga mo le gaosiga o le toluene.O tau ma le sapalai o le Toluene o loʻo fesuisuiaʻi pea ona o mea taua e pei o tau o le suauʻu mama ma suiga o manaʻoga.
Mo se faʻataʻitaʻiga, e tusa ai ma le lipoti a le Energy Outlook 2021 na tuʻuina mai e le US Energy Information Administration, o le ofisa autu e nafa ma le aoina, suʻesuʻeina ma le faʻasalalauina o faʻamatalaga malosi, o le suauu Brent o loʻo faʻamoemoe e ave i le $ 61 i le paelo (bbl) i le 2025. ma le $ 73 i le 2030 ile pakete.O lenei faʻaopoopoga o le a taʻitaʻia ai le maualuga o tau faʻagaioiga, lea e aʻafia ai le tuputupu aʻe o le maketi toluene.
Toluene diisocyanate ua faʻateleina le faʻaaogaina e fai ma mea mata i le gaosiga o foaʻi fetuutuunai.Toluene diisocyanate (TDI) o se vailaʻau faʻaaogaina i le gaosiga o polyurethanes, aemaise lava i foam fetuutuunai e pei o meaafale ma moega, ma i totonu o mea faʻapipiʻi.
E tusa ai ma le lipoti a le Furnishing i Peretania, toluene diisocyanate o se tasi lea o mea autu i le gaosiga o le polyurethane foam fetuutuunai, o se tasi lea o mea taua o loʻo faʻaaogaina i totonu o fale gaosi meafale a Peretania.O le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o le toluene diisocyanate o le a fesoasoani i le tuputupu aʻe o le maketi.
Ia Aukuso 2021, na maua ai e le kamupani vailaʻau faʻapitoa Siamani LANXESS le Emerald Kalama Chemical mo le $ 1.04 piliona.O lenei fa'atauga o le a fa'avavevave ai le tuputupu a'e o le LANXESS ma fa'amalosia lona tulaga tau maketi.O le Emerald Kalama Chemical o se kamupani vaila'au Amerika o lo'o fa'againa fo'i le toluene i vaila'au fa'aaogaina i mea'ai, tofo, manogi, ma fale talavai.
Atunu'u o lo'o aofia i le maketi toluene e aofia ai Pasila, Saina, Farani, Siamani, Initia, Initonesia, Iapani, Korea i Saute, Rusia, UK, Amerika ma Ausetalia.
O le tau o maketi o le tupe maua lea e maua e se pisinisi mai le fa'atau atu, tu'uina atu po'o le foa'i o oloa ma/po'o tautua i se maketi ma se itulagi, fa'aalia i tupe (United States dollars (USD) se'i vagana ua fa'ailoaina).
O tupe maua fa'afanua o le tau o tagata fa'atau, o lona uiga, o tupe maua e maua e fa'alapotopotoga fa'afanua i totonu o se maketi fa'apitoa, tusa lava po'o fea e fa'atupuina ai.E le aofia ai le toe fa'atau atu o tupe maua mai fa'atauga i luga o le sapalai laina po'o se vaega o isi oloa.
Le Toluene Market Research Report o se tasi i se faasologa o lipoti fou o loʻo tuʻuina atu ai faʻamaumauga i luga o le maketi Toluene, e aofia ai le tele o maketi i le lalolagi atoa o le pisinisi Toluene, faʻaitulagi faʻaitulagi, tauva mo Toluene maketi sea, vaega Toluene auiliiliga, faiga maketi ma avanoa, ma soʻo se Fa'aopoopo Fa'amatalaga Atonu e te mana'omia le manuia i le pisinisi toluene.Ole lipoti ole su'esu'ega ole maketi a Toluene e maua ai se va'aiga lautele o mea uma e te mana'omia ma se su'esu'ega loloto o fa'ata'ita'iga tau atina'e o pisinisi i le taimi nei ma le lumana'i.
ReportLinker ose fa'ailoga-manumalo su'esu'ega fofo.E su'e ma fa'atulaga e le Reportlinker fa'amaumauga fou o alamanuia ina ia vave maua uma su'esu'ega maketi e te mana'omia i se nofoaga e tasi.
Va'ai fa'amatalaga muamua ma fa'asalalauga fa'asalalau: https://www.prnewswire.com/news-releases/toluene-global-market-report-2023-301746598.html.


Taimi meli: Me-04-2023